Echipa

Echipa noastra este formata din tineri dinamici

Cam asa ar trebui sa incepem, nu? Dar echipa noastra nu se regaseste in acea descriere. Ne cerem scuze. Nu e usor sa scriem cateva cuvinte despre noi. Avem nevoie de pagini intregi, dar vom incerca sa facem un mic rezumat.

Suntem in domeniul frumusetii de aproximativ 15 ani. Ne-am petrecut acesti ani adunand informatii, urmand diverse cursuri si seminarii, perfectionandu-ne, imbunatatind mereu cate ceva. Avem experienta necesara pentru a face fata oricarei provocari. Ne-am dedicat meseriei noastre, o practicam cu placere si pasiune.

Noi nu avem “servici”, noi nu mergem la “munca”. Noi ne intalnim intr-un studio sa gandim impreuna culori noi, sa ne jucam cu forme geometrice, sa dam viata parului. Cu toate ca suntem personalitati diferite si avem un umor aparte, suntem plini de idei noi si ne ajutam reciproc pentru a crea look-ul perfect pentru tine.

Avem un mare respect fata de ceea ce am ales sa facem. Suntem constienti ca e un privilegiu sa avem puterea de a schimba in bine starea de spirit al unui om prin munca si creatia noastra. Suntem fascinati de acel mare zambet care ni-l oferi cand te privesti, la final, in oglinda si iti multumim ca ai ales sa ni-l daruiesti noua.

Cu toate ca ar mai fi multe de spus despre noi, e bine sa pastram o doza de mister si te invitam sa ne descoperi, la studioul nostru de creatie din centrul capitalei…

Fa-ti programare!