Clienti

Cu gandul la tine, echipa Color a pregatit ceva inedit. Vrem sa iti iubesti parul, asa cum il iubim noi. Vrem sa il intelegi cum il intelegem noi si vrem sa arati bine in fiecare minut al zilei. Pentru tine, am lansat Color Workshop.

Iti oferim acum posibilitatea de a invata cum sa iti ingrijesti corect parul, cum sa il coafezi singura fara a-l deteriora si cum sa folosesti produsele de care are nevoie parul tau.

Vom raspunde tuturor intrebarilor tale legate de par si vom fi alaturi de tine, ajutandu-te si explicandu-ti pas cu pas intregul proces si vom avea grija ca tu sa obtii singura, zi de zi, look-ul pe care il doresti.

Pentru tine, Color Workshop va fi organizat intr-un cadru intim si relaxant. Pentru noi, pastram bucuria de a-ti oferi in plus, cateva surprize.

Color My Day

Modulul Color my Day iti ofera informatii legate de folosirea corecta a produselor de Care & Styling si executarea coafatului natural, perfect pentru o zi de birou sau o iesire in timpul zilei (include efectuarea buclelor, tapatului,aranjatul rapid al bretonului si diverse metode de a  face cozi).

Color My Night

Modulul Color my Night iti ofera informatii legate de folosirea corecta a produselor de Care & Styling si executarea coafurilor de ocazie, perfecte pentru seri lungi. Te vom ajuta sa obtii impletituri, iar elegantele coafuri de cocktail vor deveni o joaca in mainile tale.

Iti oferim acum posibilitatea de a invata cum sa iti ingrijesti corect parul!

Fa-ti programare!