OUR STORY

   Multi ne intreaba de unde am pornit. Daca e atat de usor precum pare. Suntem intrebati  ce ne uneste, de unde avem atata energie, entuziasm si veselie in fiecare zi. Avem mereu acelasi raspuns, neschimbat de-a lungul anilor : “Cand pui pasiune in ceea ce faci, munca devine doar un hobby.”

   De unde am pornit..e alta poveste..iar a noastra incepe in 2002,cand Valentin Sava, a inceput sa practice aceasta frumoasa meserie sub indrumarea minunatului Radu Serban. Multumim, maestre!

   Indragostit de munca sa, pasionat, talentat si ambitios, Valentin Sava a inceput sa acumuleze experienta prin munca in salon, care parea prea putin. S-a extins catre colaborari cu evenimente fashion, diverse reviste, filme si reclame tv. Rezultatele muncii sale au fost remarcate rapid, Vali devenind trainer Londa Professional in 2004. Dar nu a fost destul…

   Anii care au urmat, au intensificat dorinta de a ridica la nivel de arta meseria careia i s-a dedicat, de a inspira coaforii si a schimba mentalitatea lor.

   Pasiunea sa pentru culori, forme geometrice si  arta de a modela parul a atras langa el oameni care ii sustin munca si ideologia. Astfel,in 2010  a infiintat propriul sau “atelier de creatie”, in centrul Bucurestiului, sub conceptul si numele COLOR.

   Imediat dupa inaugurare, a inceput anevoiosul proces de selectare a persoanelor potrivite.Interviul pentru angajare incepea cu simpla intrebare “De ce vrei sa lucrezi aici?” si se incheia cu o afirmatie spusa zambind “Eu nu vreau sa fiu sef, eu vreau sa creez”-by Vali Sava.

   Anul 2013 aduce o marire a echipei, COLOR oferind in plus servicii de cosmetica si manichiura.

   Anul 2015 duce la infiintarea echipei COLOR Junior. Talentati, inarmati cu zambete si insetati de cunoastere, ei ne fac ziua si mai frumoasa.

   Povestea COLOR a inceput cu visul unui hairstylist desavarsit…si nu, nu am ajuns la final.

   In acest an, povestea continua cu tine…

Fa-ti programare!